Avond!

Foto van mij

Dat ben ik.

Ja echt, dat ben ik. Nordy Vlasman een 20 jarige ontwikkelaar met een passie voor Augmented Reality. Ik ben een groot liefhebber van tennis maar misschien vind ik programmeren nog wel leuker. Waarom? Nou heel simpel, het idee dat je iemand anders problemen kan verhelpen met jouw kennis is toch iets wat tof is! Zo denk ik in ieder geval. En als dat niet genoeg is, vergeet dat niet dat je kan maken wat je maar wilt (zolang je maar goed onderzoek doet). Maar genoeg over hobby’s, misschien moet ik wat vertellen over wat ik doe.

Wat doe ik?

Ja dat vraag ik mij soms ook wel eens af. Nee grapje, ik werk de laatse tijd erg veel aan mijn “hobbyproject” Urenmanagement. Dit is een project waarin ik al mijn enthouasiasme kwijt kan raken. Van PHP tot Swift en NodeJS tot Kotlin, ik heb mijn volledige eigen keuze om voor het gebruiken van een taal. Vind ik iets niet leuk? No problem, ga gewoon even met een ander onderdeel bezig. En ja, het is ook nog eens erg leerzaam! Maarja, een hobby project is leuk maar wat doe ik voor mijn werk? Goeie vraag Nordy! Ik werk naast mijn school voor Sigbar, een Agency in Groningen waar ik mij vooral focus op apps met een nog grotere focus op Augmented Reality ❤️. Daarnaast doe ik ook allerlei andere dingen voor hele toffe klanten! Neem zeker even een kijkje op de website van Sigbar!

En je studie dan?

Dat doe ik natuurlijk ook nog, ik volg de studie Communication & Multimedia Design op NHL Stenden, om het nog specifieker te maken doe ik nu de minor Next Web. Ja, een hele mond vol maar geloof mij, het is echt heel leuk. Ik leer er van alles, designen, programmeren maar en alles daartussen. Waarom dat alleen? Omdat ik dat zelf wil, hoe fijn is dat! Ondertussen ben ik bijna klaar met mijn 2e leerjaar waardoor ik nu langzaam naar mijn 3e leerjaar ga. Op een gegeven moment moet ik ook nog stagelopen, dus stel (ik zeg maar wat hoor) stel je leest dit en denkt. Hej misschien kan hij ons wel helpen als stagiair, mail mij dan. Misschien kan ik je helpen met een tof AR project. Of we kunnen een leuke website maken of een mooie app en goh vergeet machine learning niet. Heb ik backend systemen al genoemd? Je snapt me wel, mailen is altijd leuk. Maar ik snap dat ik niet alleen woorden kan gebruiken hiervoor hoor. Neem vooral even een kijkje op mijn portfolio, dan kan je wat toffe projecten van mij zien of ga naar mijn GitHub want ik maak ook dingen.